Доступність посилання

ТОП новини

Полк «Азов» про Широкине: в результаті бою з сепаратистами є один загиблий і поранений


У полку спеціального призначення «Азов» повідомляють, що у неділю близько полудня в Широкиному Донецької області бойовики розпочали обстріл позицій українських військових з різних видів зброї. Про це йдеться на сторінці полку у Фейсбук.

«У Широкиному (Донецька обл.) з 11:40 бойовики обстрілюють позиції українських військових з крупнокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, АГС, РПГ, 82-міліметрових та 120-міліметрових мінометів. Декілька разів працювала самохідна артилерійська установка…Станом на 15:00 у батальйоні «Донбас», який стоїть на передовій – 1 поранений боєць та 1 загиблий», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляють в полку «Азов», після 4-годинних постійних обстрілів з боку бойовиків по позиціям українських військових у Широкиному ситуація і далі неспокійна, хоча інтенсивність обстрілів знизилась.

Сепаратисти на своїх сайтах наразі не коментують факт бою в Широкиному.

За минулу добу бойовики щонайменше 16 разів обстрілювали позиції сил АТО на сході України, кажуть в штабі. Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українську сторону в порушенні режиму тиші за минулу добу 36 разів.

Чергові Мінські домовленості передбачають припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також відведення важких озброєнь від лінії розмежування. Проте домовленості повністю не виконуються, а сторони конфлікту звинувачують один одного у порушенні угод.

XS
SM
MD
LG