Доступність посилання

ТОП новини

Помер син віце-президента США Джозефа Байдена


Джозеф Байден, віце-президент США
Джозеф Байден, віце-президент США

Після тяжкої хвороби – раку головного мозку – у віці 46 років помер син віце-президента США Джозефа Байдена Бо Байден. Про смерть сина у заяві для Білого дому сповістив сам віце-президент.

«Уся сім’я Байден у невимовній скорботі. Ми знаємо, що дух Бо житиме поміж нас, особливо у серці його мужньої дружини Хеллі і двох чудових дітей Наталі та Хантер», – йдеться у заяві.

Джозеф Байден також сказав: «нас покинув наш чоловік, брат і син Бо. Він боровся з раком мозку з такою ж гідністю, мужністю й силою, які він демонстрував кожен день свого життя».

Співчуття сім'ї Джозефа Байдена висловили президент США Барак Обама і його дружина Мішель.

Байден-молодший був юристом, членом Національної гвардії штату Делавер, служив в Іраку, був генеральним прокурором цього штату.

Бо Байдена госпіталізували на початку цього місяця в Національний медичний центр Збройних сил. В офісі віце-президента не коментували причину хвороби. Бо Байдена прооперували в Техаському онкологічному центрі позаторік. Минулого року він заявив, що не буде балотуватися на третій термін на посаду генерального прокурора, а замість цього висуватиме свою кандидатуру на пост губернатора у 2016 році.

XS
SM
MD
LG