Доступність посилання

ТОП новини

Вибух на нафтобазі під Києвом: із трьома пожежниками немає зв’язку


Станом на 11:00 9 червня із трьома працівниками ДСНС, що беруть участь у ліквідації пожежі на нафтобазі під Києвом, не встановлений зв’язок, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

За повідомленням, вогнем знищено майже 10 одиниць техніки.

Станом на 10:30 ранку ДСНС повідомляла, що внаслідок детонування наземних резервуарів постраждали шість працівників ДСНС, яких з різними ступенями опіків доправили до медичних закладів.

(Відео користувача Youtube)

Пожежа на нафтобазі «БРСМ-нафта» під Васильковом на Київщині почалася 8 червня у другій половині дня. Протягом ночі рятувальникам не вдалося локалізувати вогонь. Вранці 9 червня на місці пожежі стався вибух.

МВС порушило справу за статтею «порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або вибухонебезпечних цехах».

Серед причини пожежі розглядають грубі порушення правил зберігання нафтопродуктів, технічну складову і навмисний підпал.

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що вчора від вогню постраждали чотири співробітники нафтобази, один із них згодом помер у лікарні. Голова МВС Арсен Аваков раніше повідомив, що після вибуху зв’язок був втрачений із двома рятувальниками.

XS
SM
MD
LG