Доступність посилання

ТОП новини

ДАІ: у Києві люди перекрили рух із вимогою не демонтувати МАФи


Мер Києва Віталій Кличко
Мер Києва Віталій Кличко

Управління Державтоінспекції Києва повідомляє про перекриття руху транспорту на проспекті Бажана біля станції метро «Харківська». За повідомленням, близько 50 осіб перекрили дорогу, виступаючи проти демонтажу кіосків.

«Станом на 7:30 рух транспорту проспектом відновлено в обох напрямках, але лише правою смугою. Крім того, у напрямку аеропорту при під’їзді до місця перекриття руху сталась дорожньо-транспортна пригода. До того ж неподалік проводяться ремонті роботи, що додатково ускладнює рух транспорту», – повідомили в ДАІ.

Державтоінспекція радить водіям об’їжджати місце пікету: в напрямку центру міста з Борисполя, вулицями Харківське шосе, Ахматової, Дніпровською Набережною і далі на мости Патона і Дарницький, а до Борисполя зі сторони Південного шляхопроводу, не доїжджаючи метро Позняки, рух праворуч на вулицю Ревуцького.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що минулої ночі на станції метро «Харківська» демонтували дві «незаконних споруди, які стояли всупереч нормам пожежної безпеки».

«Тепер група торговців перекриває проспект Бажана і вимагає владу прибути, щоб вирішити конфлікт. Мабуть, прямо на дорозі вирішити, шантажем і створенням незручностей для багатьох людей, які їдуть зранку на роботу. Скажу одне: конфлікт полягає в тому, що Київ захаращений незаконними МАФами, які заважають людям у місті ходити, їздити, які створюють у багатьох випадках небезпеку», – написав Кличко у Facebook.

Він закликав підприємців зустрічатися і розмовляти, а «не влаштовувати шоу на дорозі».

XS
SM
MD
LG