Доступність посилання

ТОП новини

СЦКК: обстріли Авдіївки тривають щодня


В Авдіївці після одного з обстрілів із боку сепаратистів, архівне фото
В Авдіївці після одного з обстрілів із боку сепаратистів, архівне фото

У Спільному центрі контролю і координації повідомляють, що обстріли проросійськими сепаратистами міста Авдіївки на Донеччині тривають щодня.

Лише протягом минулого дня, п’ятниці, 12 червня, Авдіївку обстріляли 13 разів, причому тричі зі 122-міліметрової артилерії і п’ять разів із танків, повідомив Руслан Семенюк, прес-офіцер української сторони Спільного центру контролю і координації, що працює на лінії контакту сторін конфлікту в частині Донбасу.

А попереднього дня, в четвер, 11 червня, внаслідок таких обстрілів в Авдіївці були поранені двоє цивільних, наводить слова речника української частини СЦКК прес-центр штабу антитерористичної операції.

Зі свого боку, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, перебуваючи в Маріуполі з нагоди річниці визволення міста від сепаратистів, наголосив: «Обстріл газопроводу в Авдіївці був цілеспрямованим із боку бойовиків, а не помилковим».

У п’ятницю, 12 червня, внаслідок здійсненого бойовиками мінометного обстрілу на Донеччині був пошкоджений магістральний газопровід Краматорськ – Донецьк біля Авдіївки – між селами Красногорівка і Новокалинове Ясинуватського району. Для ремонту довелося зупинити газопостачання Волновахи, Маріуполя і Бердянська.

XS
SM
MD
LG