Доступність посилання

ТОП новини

У Кримському через обстріли загинув український військовий, село знеструмлене – Москаль


Геннадій Москаль, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації
Геннадій Москаль, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль повідомляє, що в результаті кількох недільних обстрілів бойовиками села Кримського Луганської області один український військовослужбовець загинув. Про це Геннадій Москаль повідомив на своєму сайті у понеділок.

«Протягом неділі Кримське (село біля автодороги Бахмутка) зазнало неодноразових обстрілів бойовиків із боку окупованих Сокольників. Житловий сектор та мирні мешканці не постраждали, однак після 13-ї години в ході мінометного обстрілу важкі осколкові поранення отримав 36-річний військовий. Пораненого довезли до лікарні, де через кілька годин він, на жаль, помер. Останній мінометний обстріл Кримського відбувся сьогодні о 3-й годині після півночі», – повідомив Москаль.

За його словами, через вибухи мін порушена лінія електропередач, частина села Кримськезнеструмлена.

Про обстріли на луганському напрямку, зокрема поблизу Сокольників, заявляв раніше і прес-центр АТО. Всього з вечора неділі і до ранку понеділка бойовики 40 разів обстрілювали позиції українських військових. Самі ж сепаратисти на своїх сайтах повідомляють, що в результаті обстрілів Донецька українськими силовиками поранено 10 людей.

XS
SM
MD
LG