Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики 37 разів обстріляли українські позиції, зокрема з бойових машин − прес-центр АТО


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 20червня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 20червня 2015 року

Бойовики бандформувань упродовж дня, 20 червня, 37 разів обстріляли позиції сил АТО, грубо порушуючи Мінські домовленості. Про це повідомили у прес-центрі АТО.

У прес-центрі повідомили, що зранку на підступах до Маріуполя, в районі селища Лебединське, була вчасно виявлена і відкинута на її вихідну позицію ворожа диверсійно-розвідувальна група Незаконного збройного формування.

«Найбільше обстрілів було із заборонених мінометів калібру 120 мм. З них бандити сьогодні 4 рази гатили по наших позиціях поблизу Гнутового, неподалік Маріуполя, а також Авдіївки та Золотого. Населені пункти Курдюмівка, Майорськ, Кірово, Ленінське та Зайцево, що в районі Артемівська, злочинці обстріляли з мінометів та 152-мм гаубиць», − йдеться у повідомленні.

У прес-центрі також відзначили, що найгарячіше було поблизу Донецька.

«Наші позиції в Пісках, Авдіївці, Мар’їнці бойовики 17 разів обстріляли зі стрілецької зброї, гранатометів, озброєння бойових машини. На всіх напрямках упродовж дня активно працювали ворожі снайпери», − йдеться у повідомленні.

Сепаратисти, зі свого боку, звинувачують українські війська в порушенні перемир'я. Підтвердження цієї інформації з незалежних джерел немає. Мінські угоди, укладені в лютому, передбачають припинення вогню на Донбасі, відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте угоди повністю не виконуються, сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні домовленостей.

XS
SM
MD
LG