Доступність посилання

ТОП новини

ДАІ: у Маріуполі «швидка» з пораненими бійцями потрапила у ДТП, постраждали 5 людей


У Маріуполі автомобіль швидкої допомоги з пораненими військовими потрапив у ДТП, постраждали 5 людей, повідомляє прес-служба Державної автомобільної інспекції у Донецькій області.

«21 червня о 23:30 в Жовтневому районі Маріуполя на перехресті вулиць Октябрська та Артема сталося зіткнення автомобіля швидкої допомоги, який перевозив поранених військовослужбовців, з автомобілем «Деу Ланос». Внаслідок ДТП постраждали водій та 30-річний пасажир «швидкої допомоги», а також 42-річний водій автомобіля «Деу Ланос» та два його пасажири», – мовиться у повідомленні.

У ДАІ зазначають, що автомобіль швидкої допомоги віз з Широкина до лікарні поранених військовослужбовців і рухався на червоний сигнал світлофора з увімкненим проблисковим маячком синього кольору.

Правоохоронці зауважують, що у разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком і (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов’язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за частиною 1 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялось, що у Маріуполі бійці батальйону «Азов» потрапили у ДТП.

За минулу добу на Донбасі загинули двоє українських військових, 3 поранені, повідомили сьогодні у штабі АТО.

XS
SM
MD
LG