Доступність посилання

ТОП новини

Через обстріл вода не подається в Золотому, Попасній і окупованому Первомайську – Москаль


Діти грають у вирві, яка утворилася внаслідок обстрілу бойовиків угруповання «ЛНР», Попасна, 22 червня 2015 року
Діти грають у вирві, яка утворилася внаслідок обстрілу бойовиків угруповання «ЛНР», Попасна, 22 червня 2015 року

Внаслідок обстрілу з систем залпового вогню «Град», який близько 3:00 23 червня здійснили бойовики угруповання «ЛНР», припинена подача води в містах Золоте, Попасна та Первомайську, який перебуває на окупованій території. Про це повідомляє сайт голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

За його даними, немає води в кранах у більшості населених пунктів Попаснянського району, що постачаються комунальним підприємством «Попаснавода».

«Це був цілеспрямований обстріл систем життєзабезпечення на контрольованій Україною території», –керівник обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

«Таких потужних обстрілів Луганщина не переживала з початку року. Детальні наслідки обстрілів ще уточнюються, однак уже зрозуміло, що відновити водопостачання в стислі терміни не вдасться. Зараз воду цивільному населенню будуть доставляти рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій», – додав голова адміністрації.

За повідомленням сайту Москаля, «працівників підприємства, що чергували на дільниці, витягали з-під завалів, дивом ніхто з них не загинув і не поранений».

Сайти сепаратистів не подають жодних даних про цей обстріл і його наслідки.

XS
SM
MD
LG