Доступність посилання

ТОП новини

За добу бойовики 40 разів обстріляли позиції військових та населені пункти – штаб АТО


Проросійські бойовики, архівне фото
Проросійські бойовики, архівне фото

За добу бойовики близько 40 разів обстрілювали позиції українських військових, а також міську інфраструктуру населених пунктів, повідомляє прес-центр штабу АТО.

«З 82 та 120-міліметрових мінометів, гранатометів, озброєння бойових машин й стрілецької зброї загарбники неодноразово обстрілювали Опитне та Мар’їнку, що неподалік Донецька. В Мар’їнці декілька мін влучили в оселі мирних жителів», –йдеться у повідомленні.

На Луганщині із 152-міліметрових гаубиць та 120-міліметрових мінометів сепаратисти обстрілювали Новотошківку, з мінометів та стрілецької зброї – Щастя.

За даними штабу АТО, Широкине та Чермалик бойовики обстріляли з мінометів різних калібрів.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують Збройні сили України в порушенні режиму припинення вогню, зокрема, за їхніми словами, в результаті обстрілів з боку сил АТО за добу постраждали 5 людей, з них – 2 загинули.

Мінські угоди, укладені в лютому, передбачають припинення вогню на Донбасі, також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте угоди повністю не виконуються, сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні домовленостей.

XS
SM
MD
LG