Доступність посилання

ТОП новини

АТО: вночі бойовики щільно обстрілювали околиці Маріуполя


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі АТО у четвер вранці повідомляють про продовження бойовиками обстрілів позицій українських військових і понад 30 фактів порушення ними режиму тиші з минулого вечора і до півночі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру у Фейсбуку.

«Найбільше ситуація ускладнилась біля Маріуполя. Наші позиції поруч із Широкиним й Талаківкою щільно були обстріляні з потужних 152-міліметрових гаубиць. По Бердянському ворог гатив із артилерійських систем калібру 122 міліметри. Окрім того, Широкине обстрілювали зі стрілецької зброї гранатометів та переносних версій РСЗВ «Град-П». По Пісках і Опитному, що неподалік Донецька, бойовики били із 120-міліметрових мінометів, вибухали там і запалювальні міни.Під обстріли із важких мінометів також потрапили Ленінське та Кірове, що в районі Артемівське, а на Луганщині – Щастя й Станиця Луганська. Всього протягом минулої доби було зафіксовано 43 випадки застосування ворогом зброї», – йдеться в повідомленні.

Проросійські бойовики на своїх сайтах звинувачують Збройні сили України у порушенні режиму припинення вогню на Донбасі, поки що оновленої інформації про те, як минула ніч на Сході, вони не надають.

XS
SM
MD
LG