Доступність посилання

ТОП новини

Держприкордонслужба: бойовики здійснили 6 атак на кордоні, поранений прикордонник


©Shutterstock
©Shutterstock

У Державній прикордонній службі України у п’ятницю повідомляють про вчинення за минулу добу бойовиками незаконних збройних формувань шести збройних атак на блокпости прикордонників. Про це йдеться у повідомленні на сайті відомства.

«Російські найманці 4 рази відкривали вогонь по блокпосту «Мар’їнка», на якому спільно несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Терористи вели вогонь зі стрілецької зброї та мінометів. Українські військові відкрили вогонь у відповідь та змусили нападників відступити. Ще 2 рази бандити обстрілювали блокпост «Березове». Вони використовували стрілецьку зброю, гранатомети та міномети. У результаті розриву міни один прикордонник зазнав проникаючого осколкового поранення. Вертольотом ЗСУ військовослужбовця доставили до шпиталю ЗСУ у Дніпропетровськ», – мовиться в повідомленні.

У штабі АТО повідомляли про те, що за минулу добу сепаратисти здійснили 86 обстрілів позицій українських військових, з початку поточної доби було зафіксовано більш як десяток збройних атак. Сепаратисти поки що не надали своїх даних про минулу добу на Донбасі. Бойовики, втім, традиційно звинувачують українську сторону в порушенні режиму тиші та невиконанні мінських домовленостей від лютого цього року.

XS
SM
MD
LG