Доступність посилання

ТОП новини

Аваков і Льовочкін обмінялися публічними посланнями


Сергій Льовочкін (праворуч) як голова адміністрації президента Януковича бере участь у зборах «Ялтинської європейської стратегії», Крим, вересень 2013 року
Сергій Льовочкін (праворуч) як голова адміністрації президента Януковича бере участь у зборах «Ялтинської європейської стратегії», Крим, вересень 2013 року

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та депутат Верховної Ради з фракції «Опозиційний блок» Сергій Льовочкін обмінялися звинуваченнями в інтернеті.

Аваков 27 червня звинуватив Льовочкіна в ухилянні від допитів «у зв’язку з розслідуванням справи про вбивство Калашникова».

«МВС внесло звернення до Генпрокуратури з пропозицією внести відповідне подання до парламенту з метою забезпечення примусового приводу депутата Льовочкіна на допит як свідка у справі про умисне вбивство», – написав Аваков у Facebook.

Надвечір того ж дня Льовочкін відповів на звинувачення міністра через сайт «Опозиційного блоку».

«Я ніколи не ховався і не ховаюся від жодних розслідувань і нічого не приховую, ніяких повісток у встановленому порядку не отримував, а виклик на допит через Фейсбук поки що не внесено до КПК», – твердить Сергій Льовочкін.

Заочне спілкування міністра Авакова та депутата Льовочкіна триває вже другий місяць.

25 травня у МВС повідомили, що народного депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна та позафракційного Сергія Клюєва викликають на допит як свідків у справі про вбивство колишнього регіонала Олега Калашникова. 4 червня заступник керівника фракції «Опозиційний блок» Сергій Льовочкін заявив, що не отримував повісток на допит як свідок у справі про вбивство Калашникова.

15 квітня у Києві вбили депутата Верховної Ради п’ятого скликання, регіонала Олега Калашникова. МВС розглядає низку версій: про політичну діяльність Калашникова, його бізнес-інтереси, зокрема щодо позик і боргів, особисті відносини та пограбування.

XS
SM
MD
LG