Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу бойовики 85 разів обстріляли військових та населені пункти – штаб АТО


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

За минулу добу проросійські бойовики 85 разів обстріляли позиції українських військових та населені пункти.

За повідомленням прес-центру штабу АТО, найбільше від обстрілів потерпають населені пункти Піски, Опитне, Красногорівка, Мар’їнка та шахта «Бутовка», які розташовані неподалік Донецька, там було зафіксовано 45 обстрілів, зокрема із забороненої Мінськими домовленостями артилерії.

За даними штабу, сепаратисти продовжують обстрілювати позиції сил АТО поблизу Маріуполя, а також на Луганщині та артемівському напрямку.

«Вже з початку цієї доби окупанти близько 15 разів обстріляли опорні пункти та блокпости українських захисників. Із 120-міліметрових мінометів і танків вони двічі били по Верхньоторецькому, що на Донецькому напрямку, а на Луганщині – по Золотому», – йдеться у повідомленні.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують Збройні сили України у порушенні мінських угод, зокрема, за їхніми словами, українські військові минулої доби обстріляли Горлівку та селище Жовтневий в Донецьку.

Чергові мінські угоди передбачають припинення вогню на Донбасі, також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте угоди повністю не виконуються, а сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні домовленостей.

XS
SM
MD
LG