Доступність посилання

ТОП новини

АТО: на ранок 6 липня інтенсивність обстрілів бойовиками позицій ЗСУ знизилась


©Shutterstock
©Shutterstock

В прес-центрі антитерористичної операції у понеділок вранці повідомляють про те, що станом на 6 годину ранку інтенсивність обстрілів з боку бойовиків знизилась, під вогонь однак потрапили Кримське та Авдіївка. Про це йдеться у повідомленні прес-центру у Фейсбуку.

«З 18-ї до 24-ї години 5 липня проросійські незаконні збройні формування понад 20 разів вели обстріли позицій сил АТО. Двічі бойовики застосовували озброєння, що заборонене мінськими домовленостями», – зазначили в прес-центрі.

За даними штабу, під обстріли минулої доби також потрапили Первомайське, Піски, Станиця Луганська, Щастя, Сизе, Болотне, Мар’їнка, Опитне, Троїцьке, Лозове, Золоте, Луганське, Старогнатівка, Бахчовик, Миколаївка, Чермалик. Було зафіксовано проліт безпілотника в небі над Луганщиною.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують Збройні сили України у порушенні мінських угод, оновлених даних про ніч на Донбасі наразі не має.

Чергові мінські угоди передбачають припинення вогню на Донбасі, також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте угоди повністю не виконуються, а сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні домовленостей.

XS
SM
MD
LG