Доступність посилання

ТОП новини

Громадська рада МОЗ висловила довіру Квіташвілі


Олександр Квіташвілі
Олександр Квіташвілі

Громадська рада Міністерства охорони здоров’я України висловила довіру главі відомства Олександру Квіташвілі, який раніше заявив про свою відставку.

Як повідомляє прес-служба МОЗ, голова громадської ради Максим Іонов під час робочого засідання розповів про «численні клопотання, що надійшли до громадської ради від низки громадських та пацієнтських організацій, про висловлення вотуму довіри міністру охорони здоров’я Олександру Квіташвілі».

За повідомленням, засідання громадської ради відбулося за участі Квіташвілі, який запевнив представників громадськості у відкритості ведення діалогу з громадськістю і готовності сприяти реформам незалежно від обійманої посади.

2 липня парламентська фракція «Блок Петра Порошенка» ініціювала відставку керівництва Міністерства охорони здоров’я. Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров’я підтримав проект постанови про звільнення міністра Олександра Квіташвілі. Тоді ж стало відомо, що міністр охорони здоров’я подав у відставку.

7 липня перший заступник лідера фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко заявив, що після того, як Кабмін визначиться щодо заяви Квіташвілі про складання повноважень, депутати обговорюватимуть це у Раді. Кононенко зазначає, що фракція «Блоку Петра Порошенка» (144 депутати) цю відставку підтримує.

XS
SM
MD
LG