Доступність посилання

ТОП новини

Міліція порушила справу про умисне вбивство через напад на пошту в Харкові


Фото управління МВС у Харківській області
Фото управління МВС у Харківській області

Управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області відкрило кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» через напад на працівників пошти, внаслідок якого три людини загинули.

«Нагадаємо, що про подію, яка сталася на вулиці Ньютона, громадяни повідомили до міліції близько 8:00. Зловмисник, озброєний автоматом, здійснив кілька пострілів у бік трьох працівників пошти, які в цей час здійснювали перевезення матеріальних цінностей. У результаті працівники державної установи зазнали смертельних поранень. Нападник заволодів грошима у сумі майже 2,5 мільйони гривень і зник з місця злочину», – мовиться в повідомленні.

У Харкові напали на поштову машину, троє вбитих
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:54 0:00

Як повідомив заступник керівника головного управління МВС – начальник Слідчого управління Олександр Бударний, зараз на місці працює слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти. У міліції також заявили про введення в Харкові спеціального плану для затримання нападника.

«Уже відомі прикмети зловмисника – це чоловік віком 40-45 років, атлетичної статури, на зріст 185–190 сантиметрів. Був одягнений у темні бриджі, камуфляжну футболку, світло-сіру бейсболку», – сказав Бударний.

За його словами, нападник втік із місця злочину на автомобілі, який відібрав в одного з громадян, погрожуючи зброєю.

Крім трьох працівників пошти, постраждалих або поранених немає, додали в міліції.

XS
SM
MD
LG