Доступність посилання

ТОП новини

У штабі АТО заперечили твердження про обстріл Донецька


У прес-центрі штабу антитерористичної операції наголосили, що повідомлення про обстріл Збройними силами Київського району Донецька не відповідають дійсності.

Як мовиться в заяві, такі повідомлення є «черговою спробою дискредитації Збройних сил України», які суворо дотримуються мінських домовленостей.

«Командування сил АТО неодноразово зазначало, що почастішали випадки, коли російсько-терористичні війська ведуть вогонь в бік своїх же позицій, або обстрілюють житлові райони мирних населених пунктів. Мета цих обстрілів – дискредитація українських військових щодо порушення мінських домовленостей», – заявили у прес-службі штабу АТО.

Уранці сепаратисти і російські засоби інформації заявили про обстріл житлових кварталів Донецька українськими військами на світанку.

Водночас в інтернеті з’явилися відеозаписи цього обстрілу, з яких чути, що між пострілом і вибухом минають лічені секунди чи й менш як секунда. Коментатори звертають увагу, що це вочевидь свідчить про обстріл одного району Донецька з сусідньої частини міста самими сепаратистами.

XS
SM
MD
LG