Доступність посилання

ТОП новини

Ярош: з керівництвом АТЦ СБУ працюємо над стабілізацією ситуації на Закарпатті


Дмитро Ярош
Дмитро Ярош

Лідер «Правого сектору», депутат Верховної Ради Дмитро Ярош повідомляє про співпрацю з керівництвом АТЦ СБУ щодо стабілізації ситуації в Мукачевому на Закарпатті.

Також Ярош спростовує інформацію про переміщення з місць своєї дислокації батальйонів Добровольчого українського корпусу «Правий сектор».

«Особовий склад перебуває на базах і виконує бойові завдання в зонах своєї відповідальності, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність держави», – зазначив він.

Водночас Ярош нагадав, що «Правий сектор» проводить мирні політичні акції по всій Україні, та закликав максимально підтримати їх.

Водночас раніше в СБУ повідомляли про те, що перебувають на зв’язку і ведуть переговори з керівництвом «Правого сектору».

11 липня вдень у Мукачевому виникла перестрілка. За повідомленнями місцевих ЗМІ, конфлікт виник між «Правим сектором» та людьми з оточення депутата Верховної Ради Михайла Ланя. Загинули щонайменше троє людей, поранених – близько десятка.

За даними МВС та СБУ, у Закарпатській області триває спецоперація «із блокування, роззброєння і затримання банди, яка здійснила напад на цивільний об’єкт у Мукачевому».

11 та 12 липня у низці міст проходили акції протесту проти дій правоохоронців у Мукачевому.

12 липня провід військово-політичного руху «Правий сектор» для недопущення кровопролиття направив Дмитра Яроша в Мукачево на Закарпатті.

XS
SM
MD
LG