Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську через пікет «Правого сектору» посилили охорону будівель міліції


Пікет «Правого сектору» у Дніпропетровську, 13 липня 2015 року
Пікет «Правого сектору» у Дніпропетровську, 13 липня 2015 року

Керівництво головного управління МВС України в Дніпропетровській області зустрілося з учасниками акції «Правого сектору», яка третій день поспіль триває під стінами будівлі.

Як повідомив керівник речник обласної міліції Олексій Щербатов, незручностей працівникам управління пікет не створює.

«Керівництво облМВС провело зустріч з представниками пікетувальників, які не висунули жодних вимог саме до дніпропетровського управління, а повідомили, що у Дніпропетровську проходить акція в рамках всеукраїнської», – повідомив Щербатов.

Водночас у понеділок в обласній міліції поінформували, що кримінального провадження через проведення акції не розпочинали, та «подія зареєстрована у Бабушкінському райвідділі Дніпропетровського міського управління міліції».

«Спроб потрапити у будівлю ГУМВС пікетувальники не роблять. Порушень громадського порядку не зафіксовано», – заявили в міліції.

За даними відомства, наразі посилена охорона будівель обласного, міського і районних управлінь МВС у Дніпропетровську.

Біля будівлі обласної міліції у Дніпропетровську з вечора суботи мітингують представники «Правого сектору» та кількох громадських організацій через події у Мукачеві. Головні їхні вимоги – відставка керівника МВС Арсена Авакова і керівництва Закарпатської області й закарпатської міліції.

У понеділок учасники акції біля армійського намету, встановленого під міліцією, пригощали перехожих гарячою їжею з польової кухні. Постійно під будівлею МВС в області перебуває близько 50 учасників акції.

XS
SM
MD
LG