Доступність посилання

ТОП новини

Президент звільнив усіх керівників райадміністрацій Закарпаття


Петро Порошенко, архівне фото
Петро Порошенко, архівне фото

Президент Петро Порошенко підписав розпорядження про звільнення всіх голів районних державних адміністрацій Закарпатської області, повідомила прес-служба голови держави.

Він звільнив від тимчасового виконання обов’язків голів райдержадміністрацій 12 районів, у 13-му районі області керівника РДА ще не було призначено, мовиться в повідомленні.

Зміни в керівництві Закарпатської області і силових структур у ній почалися днями після того, як наприкінці минулого тижня в місті Мукачеві сталася перестрілка, в якій загинули не менш як дві людини і були поранені близько півтора десятка. Як припускають, причиною став конфлікт навколо контролю за потоками незаконного переміщення товарів через митний кордон України, що їх популярно називають «контрабандою» і які масово йдуть у цій області через кордони з кількома сусідніми державами. Зокрема, головою облдержадміністрації став Геннадій Москаль, переведений на Закарпаття з Луганщини, також змінені керівники обласних управлінь МВС і СБУ, сталися зміни у прикордонних і митних органах.

XS
SM
MD
LG