Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики завдали мінометного удару по Мар’їнці, поранені троє жителів – Аброськін


Околиці Мар'їнки, червень 2015 року
Околиці Мар'їнки, червень 2015 року

Начальник Головного управління МВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін повідомляє, що бойовики здійснили мінометний обстріл житлових районів Мар’їнки. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуку.

«В результаті влучення снаряда в районі вулиці Москалевського отримали поранення різного ступеня тяжкості мирні жителі – двоє чоловіків, 1952 та 1964 року народження, і жінка 1962 року народження», – повідомив Аброськін.

Сайт МВС повідомляє, що наразі бойові дії тривають. Слідчо-оперативна група Мар’їнського райвідділу міліції чекає на припинення вогню, аби прибути на місце події.

Про обстріли Мар’їнки, де лінія фронту проходить через щільну житлову забудову, повідомляли раніше і в штабі АТО. Там також зауважили, що головний епіцентр бойових дій напередодні був зосереджений на донецькому напрямку – в самому Донецьку, в районі тамтешнього летовища і селищі Спартак. Сепаратисти кажуть, що то українська сторона влаштувала обстріли, в штабі АТО покладають відповідальність за ці атаки на бойовиків. За даними міліції, внаслідок обстрілів бойовиків за минулу добу на Донеччині 4 мирних жителі загинули, стільки ж були поранені, серед них і малолітня дівчинка.

За даними прес-центру антитерористичної операції, бойовики з 18-ї до 24-ї години суботи понад 50 разів здійснювали обстріли позицій українських військових та мирних населених пунктів. Сепаратисти пишуть про 40 фактів порушення українськими силовиками за минулу добу режиму тиші.

XS
SM
MD
LG