Доступність посилання

ТОП новини

Прикордонники повідомляють про обстріл трьох блокпостів бойовиками


У Державній прикордонній службі України повідомляють, що за минулу добу бойовики на сході України здійснили обстріли трьох блокпостів, де служать прикордонники та військові ЗСУ. Про це йдеться в повідомленні на сайті відомства.

«Російські найманці протягом кількох годин здійснювали обстріли з танку, мінометів, гранатометів та стрілецької зброїпо блокпосту «Марїнка», на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Також бойовики вели снайперський вогонь по блокпосту «Золоте».Крім того,терористами був проведений обстріл з АГС, крупнокаліберного кулемету та стрілецької зброї населеного пунктуСтаничне-Луганське таприкордонного підрозділу, який знаходиться в цьому населеному пункті», – йдеться в повідомленні.

За даними Держприкордонслужби, в межах Донецької та Луганської областей було також зафіксовано політ 4 безпілотників.

За даними прес-центру антитерористичної операції, бойовики з 18-ї до 24-ї години суботи понад 50 разів здійснювали обстріли позицій українських військових та мирних населених пунктів. Сепаратисти пишуть про 40 фактів порушення українськими силовиками за минулу добу режиму тиші.

XS
SM
MD
LG