Доступність посилання

ТОП новини

АТО: бойовики обстріляли житлові райони Авдіївки


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі АТО у вівторок вранці повідомляють про чергове порушення бойовиками мінських домовленостей, обстріл позицій українських силовиків та житлових районів на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру у Фейсбуку.

«З 18:40 терористи знову вели вогонь з танку по Авдіївському коксохімічному заводу. О 22:10 бандити гатили по житловим кварталам міста Авдіївка зі 152 та 122-міліметрових артилерійських систем. Із забороненої мінськими домовленостями зброї бойовики активно обстрілювали позиції сил АТО в районах населених пунктів Новгородське, Опитне, Красногорівка, Невельське, Авдіївка, Піски. «Турбуючий вогонь» злочинці також вели поблизу Широкина, Майорська, Мар’їнки, Болотного», – йдеться в повідомленні.

Вранці 21 липня під обстріли також потрапили території довкола Розсадок, Майорська, Зайцева, Лозового, Богданівки. Неспокійно було поблизу Донецького аеропорту, Новомар’ївки, Троїцького, Станиці Луганської та Мар’їнки.

Всього за минулу добу позиції сил АТО понад 60 разів обстріляли сеператисти, при чому використовували важку артилерію, міномети і танки, зауважили в штабі АТО.

Натомість сайти сепаратистів написали про обстріл українськими силовиками одного з музеїв Донецька та повідомляли напередодні ввечері про підготовку ЗСУ до обстрілу Авдіївки.

XS
SM
MD
LG