Доступність посилання

ТОП новини

АТО: ЗСУ відбили спробу диверсійної групи бойовиків проникнути на позицію біля Опитного


©Shutterstock
©Shutterstock

В прес-центрі антитерористичної операції у четвер вранці повідомляють про обстріли бойовиками позиції ЗСУ та спроби диверсантів проникнути на окремі, контрольовані українськими військовими, пости. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО у Фейсбуку.

«О 22:05 диверсійно-розвідувальна група чисельністю до 10 чоловік намагалася проникнути на одну із позицій сил АТО в районі населеного пункту Опитне. Українські бійці дали гідну відсіч бандитам», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу АТО, неспокійно минулої доби через обстріли бойовиками було у селищі Новгородське біля Горлівки, біля Авдіївки, Пісок, Ленінського, Мар’їнки, а сьогодні вранці сепаратисти здійснили обстріли позицій сил АТО поблизу Розсадок та Лозового.

Всього, за минулу добу бойовики 86 разів обстрілювали позицій сил АТО, найчастіше з 18 години вечора і до півночі.

Сепаратисти пишуть на своїх сайтах, що українські силовики напередодні обстріляли Київський район Донецька, Горлівку, населені пункти Гольмовський, Зайцеве, Жабічеве, Калинівку, Старомихайлівку, Широку Балку. Всього – 56 обстрілів за минулу добу.

Угоди, досягнуті в Мінську в лютому, передбачають припинення вогню на сході України, відновлення контролю за кордоном і відведення важкого озброєння. Водночас бої на Донбасі тривають, сторони звинувачують у порушенні перемир’я одна одну.

XS
SM
MD
LG