Доступність посилання

ТОП новини

У Щасті поранені двоє бійців 92-ої бригади – влада


Внаслідок обстрілу Щастя на Луганщині поранені двоє бійців 92-ої окремої механізованої бригади 1950 і 1989 року народження, повідомляє Луганська обласна військово-цивільна адміністрація.

За повідомленням, обстріл підконтрольного українському уряду міста стався 5 серпня і вівся з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

Через обстріли також на Луганській ТЕС сталася зупинка енергоблоку №13, унаслідок чого північ області залишилася без світла, але вже опівночі його вдалося запустили і енергопостачання відновили, додали в адміністрації.

«Після чергового обстрілу Луганської ТЕС вкотре постало питання про енергобезпеку Луганської області. На нарадах ми неодноразово піднімали це питання. Луганській області потрібна ще одна лінія живлення, яка допоможе нам убезпечити себе і давати надлишки електроенергії в інші області», – заявив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Сепаратисти на своїх сайтах, як і раніше, звинувачують українських військових в обстрілах.

Угоди, досягнуті в Мінську в лютому, передбачають припинення вогню на сході України, відновлення контролю за кордоном і відведення важкого озброєння. Водночас бої на Донбасі тривають, сторони звинувачують у порушенні перемир’я одна одну.

XS
SM
MD
LG