Доступність посилання

ТОП новини

АТО: за минулу добу бойовики понад 100 разів порушували режим припинення вогню


©Shutterstock
©Shutterstock

В прес-центрі антитерористичної операції у суботу вранці повідомляють, що бойовики за минулу добу 101 раз порушували режим припинення вогню. про це йдеться у повідомленні прес-центру на сторінці у Фейсбуку.

«12 разів злочинці застосовували артилерію, 38 – міномети, 62 – гранатомети і стрілецьку зброю, 5 разів били з танків. Після півночі, 8 серпня противник продовжив обстріли наших позицій здебільшого поблизу Донецька та на артемівському напрямку», – йдеться в повідомленні.

В штабі також зазначають, що під обстріли з важкого озброєння напередодні потрапили Донецьк, Красногорівка, райони поблизу Авдіївки, Мар’їнки, Троїцького. Зі стрілецької зброї сепаратисти стріляли на Луганщині і поблизу Маріуполя.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують Збройні сили в обстрілі Київського району Донецька, а також чотирьох шахт у Донецьку і Макіївці.

Угоди, досягнуті в Мінську в лютому, передбачають припинення вогню на сході України, відновлення контролю за кордоном і відведення важкого озброєння. Водночас бої на Донбасі тривають, сторони звинувачують у порушенні перемир’я одна одну.

XS
SM
MD
LG