Доступність посилання

ТОП новини

Румунія: консул почав об’їзд потерпілих українців у лікарнях Бухареста


Консул України в Румунії в супроводі поліції почав об’їзд медичних закладів Бухареста, де перебувають потерпілі внаслідок транспортної пригоди українські громадяни, повідомили в Міністерстві закордонних справ.

Він має на меті детально з’ясувати й зафіксувати всі обставини пригоди і стан здоров’я шпиталізованих, мовиться в повідомленні.

За попередньою інформацією посольства України в Румунії, частину потерпілих – принаймні 21 особу – можуть уже в неділю виписати з лікарень. Тих, хто не потребує подальшої медичної допомоги, за їхнім бажанням влаштують у готелі столиці Румунії, щоб завтра відвезти до України іншим автобусом компанії-перевізника. Іншим шпиталізація в Румунії буде продовжена. Транспортування тіл двох загиблих за згодою їхніх родичів теж забезпечить компанія-перевізник, заявили в МЗС.

У ніч на неділю, 9 серпня, неподалік Бухареста розбився автобус болгарської компанії-перевізника з 51 громадянином України, серед яких було не менш як 25 дітей; внаслідок цього двоє з пасажирів загинули, серед них одна дитина, ще 48 були травмовані і потрапили до лікарень.

XS
SM
MD
LG