Доступність посилання

ТОП новини

МОЗ спрямовує 170 мільйонів гривень на добудову «Охматдиту» – Павленко


Міністерство охорони здоров’я спрямовує 170 мільйонів гривень на будівницто сучасного лікувально-діагностичного комплексу національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охмадит», повідомила перший заступник міністра охорони здоров’я України Олександра Павленко.

«Міністерство охорони здоров’я України сьогодні, 10 серпня, у встановленому порядку звернулося до Державної казначейської служби України з проханням відкрити асигнування у поточному місяці у сумі 170 мільйонів гривень на забезпечення заходів з будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу лікарні «Охмадит», відповідно до помісячного плану асигнувань загального фонду державного бюджету на 2015 рік», – зазначила Павленко.

У червні прем’єр Арсеній Яценюк заявляв, що уряд прискорює виділення коштів на добудову нового корпусу «Охматдиту» і переносить відповідне фінансування на 3-4 квартал поточного року. За його словами, з липня уряд почне виділяти кошти на будівництво «Охматдиту».

Для добудови нового корпусу «Охматдит» в держбюджеті на 2015 рік передбачено 500 мільйонів гривень.

Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охмадит» є багатопрофільним діагностично-лікувальним закладом, який надає спеціалізовану медичну допомогу дітям. Щорічно в стаціонарі на 620 лікарняних ліжках проходять лікування до 18 тисяч дітей, близько 20 тисяч отримують невідкладну допомогу в травматологічному пункті лікарні.

XS
SM
MD
LG