Доступність посилання

ТОП новини

МНС Росії перевіряє у Криму резерви для цивільної оборони


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Російське МНС Криму розпочало перевіряти створення і збереження резервів матеріальних ресурсів для ліквідації надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру. Про це йдеться у повідомленні російського МНС Криму.

Перевірки органів державної влади півострова почалися з Міністерства житлово-комунального господарства Криму.

«Міністерство ЖКГ є одним з органів виконавчої влади, задіяних у створенні запасів матеріально-технічних, продовольчих, медичних та інших засобів з метою цивільної оборони», – мовиться у повідомленні російського МНС Криму.

Під час перевірки всі матеріальні цінності, що зберігаються на складах, визнані придатними.

До кінця поточного року у МНС Росії планують перевірити всі виконавчі органи влади, що забезпечують на півострові створення матеріального резерву.

Розпорядження про створення такого резерву з метою цивільної оборони підписав нинішній «голова» Криму Сергій Аксьонов у грудні 2014 року.

У Криму також перевіряють об’єкти курортної сфери на предмет захисту від тероризму. А представник президента Росії Олег Белавенцев перевірив на предмет безпеки Керченську поромну переправу.

Під час недавніх відвідин анексованого Криму секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев висловив стурбованість тим, що в Криму зростає загроза терористичних проявів з боку «бойовиків і націоналістів з України».

Росія анексувала український Крим у березні 2014 року. Київ і країни Заходу не визнають це і вважають півострів частиною України.

XS
SM
MD
LG