Доступність посилання

ТОП новини

Генконсульство у Стамбулі закликало українців до особливої пильності


На місці вибуху біля поліційної дільниці у Стамбулі, 10 серпня 2015 року
На місці вибуху біля поліційної дільниці у Стамбулі, 10 серпня 2015 року

Генеральне консульство України у найбільшому місті Туреччини Стамбулі закликало посилити пильність при відвідуванні багатолюдних громадських місць та об’єктів транспортної інфраструктури.

У зв’язку з недавніми терористичними актами в Туреччині українські дипломати радять оминати місця проведення масових акцій, небезпечних із криміногенного погляду районів, а також перебувати безпосередньо біля військових, адміністративних, поліцейських установ, що можуть бути першочерговими об’єктами терористичних нападів.

При потраплянні а надзвичайні ситуації, пов’язані із загостренням безпекової обстановки в регіоні, Генконсульство України у Стамбулі просить негайно звертатися до нього за номером +90 533 612 55 77 або надсилати інформацію на сторінку установи у фейсбуці: https://goo.gl/A39WPS

У Туреччині протягом понеділка загинули не менш як дев’ять людей унаслідок нападів на турецькі силові структури після того, як Анкара розпочала активні дії супроти угруповання «Ісламська держава», а також курдських і ліворадикальних бойовиків.

Туреччина оголосила в липні про початок «синхронізованої війни з терором», яка передбачає, серед іншого, повітряні удари по бойовиках угруповань «Ісламська держава» в Сирії і «Курдська робітнича партія» на півночі Іраку. Ці заходи також передбачають силові дії щодо сотень імовірних бойовиків на території самої Туреччини.

XS
SM
MD
LG