Доступність посилання

ТОП новини

За добу бойовики 7 разів обстріляли прикордонників, є поранений – ДПСУ


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За добу проросійські бойовики сім разів обстріляли позиції українських прикордонників, є поранений, повідомив речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.

«Впродовж поточної доби російсько-терористичні війська 7 разів обстрілювали позиції, де несуть службу прикордонники. Зокрема, з мінометів зазнав обстрілу блокпост «Майорське», 4 рази зі стрілецької зброї та гранатометів російські найманці обстрілювали блокпост «Мар’їнка», – повідомив Слободян.

Крім того, з мінометів та реактивних систем залпового вогню «Град» зазнав обстрілу контрольний пункт в’їзду-виїзду «Гнутове», а також позиції прикордонників в районі шахти «Родина», що на Луганщині, додав він.

Слободян уточнив, що в результаті обстрілу позицій прикордонників в районі шахти «Родина» було поранено одного прикордонника, наразі його шпиталізовано, стан здоров’я військовослужбовця задовільний.

Раніше сьогодні у штабі АТО повідомили, що за минулу добу в зоні проведення АТО загинув 1 військовий, ще 6 були поранені.

На початку тижня проросійські бойовики за підтримки важкої броньованої техніки, танків та БТРів атакували позиції українських військових поблизу Старогнатівки. Цього тижня було також зафіксовано рекордну кількість обстрілів позицій сил АТО від лютого – ухвалення мінських угод.

XS
SM
MD
LG