Доступність посилання

ТОП новини

Кількість військово-цивільних адміністрацій на Сході збільшили на 9 – указ


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко підписав указ про утворення у Донецькій і Луганській областях ще 9 районних військово-цивільних адміністрацій. Про це інформує прес-служба глави держави.

Йдеться, зокрема, про Артемівську, Володарську, Костянтинівську, Тельманівську, Ясинуватську районні військово-цивільні адміністрації у Донецькій області. На Луганщині військово-цивільні адміністрації утворено у містах Рубіжне, Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля.

«Указ підготовано з урахуванням звернень голів Донецької та Луганської ОДА», – поінформували у прес-службі президента.

«Військово-цивільні адміністрації в кількох районах Донецької та містах Луганської області по лінії розмежування були утворені, враховуючи загострення у зоні проведення антитерористичної операції, у зв’язку із здійсненням Російською Федерацією збройної агресії проти України, необхідністю уникнення терористичної загрози та для забезпечення безпеки громадян України», – цитує прес-служба першого заступника глави Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

Обласні військово-цивільні адміністрації наразі функціонують у Донецькій і Луганській областях – з огляду на бойові дії, які тривають у цьому регіоні з квітня 2014 року.

XS
SM
MD
LG