Доступність посилання

ТОП новини

У Мінсоцполітики зупинили виплату пенсії заступниці «мера» Луганська


Василь Шевченко
Василь Шевченко

У Міністерстві соціальної політики України зупинили виплату пенсії заступниці «мера» Луганська Антоніні Кузьменко. Про це повідомив перший заступник міністра Василь Шевченко.

«У даному випадку людина звернулася, сказала, що вона є переселенкою, надала адресу, де проживає у місті Сєверодонецьк, і отримала відповідне підтвердження Державної міграційної служби. Пенсійний фонд на момент звернення і до ситуації, яка зараз прояснилася, інформації щодо протиправних дій цієї особи не мав», – пояснив Шевченко.

«Зараз, отримавши всю цю інформацію, ми зупинили виплати і ведемо переговори з правоохоронними органами, щодо подальших дій», – повідомив перший заступник міністра.

«Для уникнення таких ситуацій в Міністерстві соціальної політики працюють над створенням програмного продукту, що надавав би можливість онлайн відслідковування всіх осіб, яких звинувачують в протиправних діях проти України», – додав Василь Шевченко.

Напередодні журналіст Денис Казанський у своєму «Фейсбуці» повідомив, що заступниця «мера» Луганська отримує з українського бюджету пенсію. Щомісяця їй нараховували 4709 гривень.

XS
SM
MD
LG