Доступність посилання

ТОП новини

Водій голови Конституційного суду помер у полтавській лікарні – міліція


Водій голови Конституційного суду України Юрія Бауліна помер у четвер вночі в Полтавській обласній клінічній лікарні.

Як зазначають у прес-службі обласної міліції, у справі призначено експертизи, які встановлять винуватця ДТП.

Якщо буде доведено провину водія, який помер у лікарні, то справу буде закрито у зв’язку з його смертю, зауважують правоохоронці.

26 липня ввечері на 320 кілометрі автодороги «Київ-Харків» сталасядорожньо-транспортна пригода за участю голови Конституційного суду України. Водій легковика марки Toyota Camry зіткнувся з автомобілем Nissan. Унаслідок ДТП на місці загинули водій автомобіля Nissan і його пасажир, пізніше стало відомо, що у лікарні померла 12-річна дитина, травмована під час аварії.

Бауліна після ДТП доправили до Полтавської обласної клінічної лікарні з численними ушкодженнями внутрішніх органів і черепно-мозковою травмою, зараз перебуває в одній із київських клінік.

Як заявив тоді голова МВС Арсен Аваков, за попередньою інформацією слідчих, у ДТП винним був водій автомобіля, в якому перебував голова Конституційного суду Юрій Баулін. Його віз водій, додав Аваков.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох та більше людей. Триває досудове слідство.

XS
SM
MD
LG