Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донеччині загинули 3 цивільних – обладміністрація


Селище Сартана, що біля Маріуполя, внаслідок обстрілу у ніч на 17 серпня
Селище Сартана, що біля Маріуполя, внаслідок обстрілу у ніч на 17 серпня

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинули 3 цивільних, ще 6 людей поранені, повідомляє прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

За даними адміністрації, внаслідок артилерійського обстрілу селища Сартана загинув чоловік 1981 року народження та 22-річна дівчина та постраждали 6 осіб, зокрема тяжко поранені 10-річна дівчинка і її мама, 1986 року народження.

Також внаслідок артудару по місту Красногорівка загинув чоловік 1956 року народження, він помер від осколкових поранень грудної клітини при влученні снаряда у приватний будинок, зазначають у Донецькій обладміністрації.

Бойові дії на сході України тривають із квітня 2014 року. За даними ООН, унаслідок збройного протистояння на сході України загинули вже 6832 осіб, ще 17087 були поранені.

У МЗС заявляють, що протягом останнього тижня значно зросла кількість обстрілів бойовиками з російської зброї позицій сил АТО, а також житлових районів та об’єктів інфраструктури. За цей час,за даними МЗС, зафіксовано понад 850 обстрілів, зокрема 14 серпня бойовики здійснили рекордну кількість обстрілів за останні півроку – 175.

Чергові мінські угоди, укладені в лютому, передбачають припинення вогню на сході України, відновлення контролю за кордоном і відведення важкого озброєння. Водночас бої на Донбасі тривають, сторони звинувачують у порушенні перемир’я одна одну.

XS
SM
MD
LG