Доступність посилання

ТОП новини

У центрі Києві 23-24 серпня перекриють рух транспорту і пішоходів


У центрі Києва під час підготовки й відзначення 24-ї річниці Незалежності України і Дня Державного Прапора перекриватимуть рух транспорту і пішоходів, повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За повідомленням, 20 і 22 серпня з 19:00 до 23:00 перекриють рух під час тренувань парадних розрахунків на вулиці Хрещатик на ділянці від бульвару Тараса Шевченка до Європейської площі.

23 і 24 серпня перекриють рух усіх видів транспорту і пішоходів біля місць проведення святкових заходів, а саме: на вулиці Інститутській (від Ольгинської до Шовковичної), алеї Героїв Небесної Сотні, вулицях Ольгинській, Архітектора Городецького, алеї Героїв Крут, вулиці Суворова (від вулиці Левандовської до площі Слави), провулку Батишеву (від провулку Січневого до площі Слави), площі Слави, вулиці Лаврській (від площі Слави до провулку Лаврського), вулиці Володимирській (від вулиці Рейтарської до Великої Житомирської), провулку Рильського, Володимирському проїзду, вулиці Алли Тарасової, вулиці Малій Житомирській (від провулку Михайлівського до вулиці Володимирської), вулиці Трьохсвятительській (від Костьольної до Європейської площі), вулиці Михайлівській (від вулиці Костьольної до Хрещатика), вулиці Прорізній (від вулиці Бориса Грінченка до вул. Хрещатик), вулиці Богдана Хмельницького (від вулиці Пушкінської до вулиці Хрещатик), вулиці Хрещатик (від Бессарабської площі до Європейської площі).

Крім того, рух перекриють по вулиці Володимирській (від вулиці Льва Толстого до вулиці Богдана Хмельницького), бульварі Тараса Шевченка (від вулиці Леонтовича до Терещенківської), вулиці Терещенківській (від вулиці Льва Толстого до бульвару Тараса Шевченка).

Також 24 серпня з 06:00 до 22:00 перекриють рух на Хрещатику на ділянці від вулиці Богдана Хмельницького до Європейської площі.

23 серпня в Україні відзначають День Прапора, 24 – День Незалежності.

XS
SM
MD
LG