Доступність посилання

ТОП новини

Аваков оголосив про початок роботи поліції у Львові 23 серпня


©Shutterstock
©Shutterstock

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про початок роботи патрульної поліції у Львові в неділю.

«23 серпня у Львові о 10:00, у День державного прапора даємо старт новій патрульній поліції!! 600 нових поліцейських вийдуть на патрулювання міста. Зустрічайте! Головою патрульної поліції Львова призначив наказом Юрія Зозулю», – написав міністр у Facebook.

За словами Авакова, 26-річний молодший сержант (за новим законом – капрал) Зозуля дотепер працював заступником командира третього батальйону Головного управління патрульної полиції Києва.

«З першого до останнього – на Майдані, активний учасник Революції гідності. Навчається у Національній академії внутрішніх справ, іспитами підтверджує освіту, яку здобув в одному з польських вишів. До свого приходу в патрульну поліцію Юрій Зозуля встиг попрацювати у фінансовій сфері», – розповів Аваков про майбутнього керівника патрульної поліції у Львові.

Міністр додав, що Юрій Зозуля відзначився в Києві під час складання адмінпротоколів на відомих осіб – депутата Верховної Ради Сергія Мельничука та віце-президента УЄФА Григорія Суркіса.

Патрульна поліція створюється відповідно до нового закону про національну поліцію на місці дотеперішніх патрульно-постової служби міліції і державної автоінспекції. В Києві нова структура працює майже два місяці – від 4 липня 2015 року.

XS
SM
MD
LG