Доступність посилання

ТОП новини

Міліція: у Києві біля дитмайданчика дитина знайшла гранату


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Київська міліція повідомляє, що біля одного з дитячих майданчиків столиці України знайшли гранату. За повідомленням управління МВС у Києві, підозрілий предмет побачив хлопчик, який був на прогулянці з мамою.

«Заявниця розповіла: вони із сином вийшли на вечірню прогулянку. Спочатку хлопчик грався на дитячому майданчику у дворі, а пізніше повідомив, що у траві побачив гранату. Місце небезпечної знахідки хлопчик відразу показав мамі», – йдеться в повідомленні.

«Вибухотехніки оглянули схожий на бойову гранату предмет і розрядили його. Корпус і запал направлено на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України в Києві», – додали в міліції.

Правоохоронці порушили справу за статтею «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Триває перевірка.

24 серпня міліція Донецької області повідомила, що внаслідок вибуху невстановленого предмета у Володарському районі загинула 4-річна дитина, ще троє дітей віком 8-10 років доправлені до лікарні з тяжкими травмами. За повідомленням, діти знайшли невідомий предмет на вулиці, і коли почали ним гратися, він вибухнув.

У міліції закликали обережно поводитися з невідомими предметами, не наближатися до них і повідомляти про такі знахідки у МВС.

XS
SM
MD
LG