Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині за минулу добу поранені 2 цивільних – адміністрація


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 28 серпня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 28 серпня 2015 року

На Донеччині за минулу добу внаслідок обстрілів поранені двоє цивільних, повідомляє Донецька обласна військово-цивільна адміністрація.

«Мешканця Дзержинська з мінно-вибуховими пораненнями госпіталізовано до травматологічного відділення центральної міської лікарні. Ще один постраждалий, дитина з міста Мар’їнка, перебуває на амбулаторному лікуванні», – йдеться в повідомленні.

Раніше сьогодні про поранення одного цивільного і одного військового в Луганській області 27 серпня повідомила прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. У прес-центрі АТО заявляють, що бойовики активізували обстріли.

Сепаратисти ж звинувачують в обстрілах сили АТО. Зокрема, за їхніми даними, внаслідок нічного обстрілу Донецька, загинув один цивільний.

На зустрічі тристоронньої контактної групи, що відбулася 26 серпня в Мінську, переговорники висловили намір забезпечити тривале припинення вогню на Донбасі з 1 вересня.

Сторони конфлікту на Донбасі постійно звинувачують одна одну у невиконанні вже чинних мінських домовленостей, які, зокрема, передбачають заборону застосування і відведення від лінії контакту зброї калібром понад 100 міліметрів.

XS
SM
MD
LG