Доступність посилання

ТОП новини

За добу загинули двоє військових, троє поранені – Мотузяник


За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, ще троє були поранені, повідомив речник адміністрації президента з питань антитерористичної операції полковник Олександр Мотузяник.

За його словами, найнапруженіша ситуація того дня була на донецькому напрямку – зокрема, в Мар’їнці під Донецьком унаслідок збройних провокацій бойовиків була поранена семирічна дитина.

Також загострення бойової обстановки відбулося й на маріупольському напрямку, сказав речник.

Відео: Ukraine Crisis Media Center

Раніше у прес-центрі штабу АТО повідомили, що загалом за минулу добу проросійські бойовики порушили режим припинення вогню 74 рази. А в Луганській обласній цивільній адміністрації поінформували, що двоє з поранених у п’ятницю українських військових потерпіли на Луганщині, підірвавшись на міні біля села Кримського.

Донецькі сепаратисти заявили, що минула ніч і ранок минули спокійно, обстрілів захоплених ними територій вони не зафіксували. Своїх даних за всю попередню добу вони ще не наводили.

Луганські сепаратисти заявили про сім порушень «режиму тиші» з боку українських силовиків протягом усієї попередньої доби.

Згідно з останніми наразі мінськими домовленостями, на лінії контакту з середини лютого мав діяти черговий режим припинення вогню, а важкі озброєння мали бути відведені. Проте перестрілки й обстріли, і з застосуванням «відведених» озброєнь, тривають постійно. Сторони звинувачують одна одну в порушеннях і провокаціях.

XS
SM
MD
LG