Доступність посилання

ТОП новини

За добу не загинув жоден український військовий, двоє поранені через «розтяжку» − Лисенко


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 5 вересня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 5 вересня 2015 року

За минулу добу в зоні проведення АТО не загинув жоден український військовий, двоє підірвались на «розтяжці» і зазнали поранень. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

«Військовослужбовці підірвались на розтяжках під час проведення спеціальних заходів з облаштування території та виявлення можливих диверсійно-розвідувальних груп. Вони отримали поранення. Їм надана медична допомога і їхньому життю нічого не загрожує», − сказав він.

Сепаратисти з угруповання «ДНР», яке в Україні визнане терористичним, заявляють, що українські силовики «намагаються зірвати мирне вирішення конфлікту на Донбасі» – ще 4 вересня вдень вони говорили про вісім обстрілів захоплених ними територій із боку українських силовиків за всю попередню добу. 26 серпня у Мінську відбулися зустрічі Тристоронньої контактної групи та чотирьох робочих підгруп. Як повідомив представник ОБСЄ у контактній групі Мартін Сайдік, переговорники на зустрічі у Мінську висловили намір забезпечити тривале припинення вогню на Донбасі з 1 вересня.

XS
SM
MD
LG