Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську з АТО урочисто зустріли демобілізованих бійців 43-го батальйону


У Дніпропетровську із АТО урочисто зустріли демобілізованих бійців 43-го батальйону
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:42 0:00

У Дніпропетровську із АТО урочисто зустріли демобілізованих бійців 43-го батальйону

У Дніпропетровську, біля облдержадміністрації, родичі, волонтери, небайдужі жителі міста урочисто зустріли демобілізованих бійців 43-го батальйону, які повернулись із зони антитерористичної операції.

За словами командування, батальйон, сформований практично із самих добровольців улітку минулого року, встиг побувати в «гарячих» точках Донбасу – Горлівці, Костянтинівці, Зайцеві, Дебальцеві тощо. Наразі він, створений як підрозділ територіальної оборони, став мотострілецьким батальйоном і увійшов до складу Збройних сил України.

За даними командування, у перебігу АТО 13 бійців формування загинули, двоє потрапили до полону, ще кілька десятків були поранені.

Одразу після повернення військовослужбовці вшанували пам’ять своїх загиблих бойових побратимів, поклавши квіти до каменя на Алеї Героїв у Дніпропетровську. Вони також подякували волонтерам, які доправляли їм на передову провізію й обмундирування.

У неділю до Дніпропетровська повернулась лише частина демобілізованих бійців 43-го, решта мають прибути додому до кінця вересня.

XS
SM
MD
LG