Доступність посилання

ТОП новини

Робота з кадрами на митниці має зацікавити правоохоронців – Острікова


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Конфлікті ситуації у Державній фіскальній службі та довкола неї зумовлені тим, що призначення на керівні посади там відбуваються непрозоро. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявила народний депутат, член парламентського комітету з питань податкової та митної політики Тетяна Острікова, коментуючи заявив голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі, що на кадрові призначення на митниці впливають представники попередньої влади.

«Якщо є такі сигнали, які лунають від губернатора Одеської області, лунають від народних депутатів – вважаю, що наші правоохоронні органи, СБУ, антикорупційні органи, ГПУ повинні належним чином на це відреагувати та з’ясувати нарешті: що робить, чи взагалі є той міфічний Романенко, колишній очільник Київської міжрегіональної митниці, чи він дійсно… проводить «співбесіди», як про це заявляють?», – зазначила вона.

За словами Тетяни Острікової, у компетентних органів достатньо повноважень, щоб перевірити, які люди бувають у головному офісі Державної фіскальної служби і чим вони там займаються.

Раніше голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявляв, що ДФС контролює непросто голова ДФС, а й «колишні люди режиму Януковича». Саакашвілі заявив також, що український уряд контролюють олігархи.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк назвав заяви голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі про підконтрольність уряду олігархам такими, що не відповідають дійсності.

XS
SM
MD
LG