Доступність посилання

ТОП новини

У Керчі знову спаплюжили білборд із Путіним


У спальному районі Керчі білборд із зображенням президента Росії Володимира Путіна забруднили чорною фарбою. Інцидент стався у районі супермаркету «Сільпо» на вулиці Ворошилова, повідомляє «Керчь ФМ».

«Таким чином, серія нападів на зображення Путіна триває. Тиждень тому, у День міста також чорною фарбою був забризканий білборд з Путіним. А наприкінці серпня невідомі обірвали обличчя Путіна, зображене на плакаті білборда на вулиці Ворошилова. Біля стадіону з плакатом сталася така ж ситуація, а на виїзді з міста плакат з Путіним також облили фарбою», – повідомляють журналісти ресурсу.

Наприкінці серпня у Сімферополі облили фарбою портрет президента Росії Володимира Путіна, намальований на фасаді будинку на вулиці Пушкіна.

Це не поодинокі випадки псування графіті з Путіним у Криму. Як повідомив працівник комунальної служби «АН-Крим», минулого разу постраждав малюнок на вулиці Куйбишева, але його «вдалося відмити».

Росія анексувала український Крим у березні 2014 року. Київ і Захід не визнають цього і вважають півострів українською територією.

На цю ж тему:

11.09.2015
У Ялті на масштабному графіті з Путіна зробили «Гітлера»

Крім того, біля портрету з’явився напис: «Ціни ростуть, многоходовочка» і «Крим не наш, а мій» далі
XS
SM
MD
LG