Доступність посилання

ТОП новини

Міліція спростувала повідомлення про замінування двох будинків в Одесі


В Управлінні МВС в Одеській області спростували повідомлення про замінування житлових будинків в місті упродовж неділі. Як йдеться на сайті МВС, пізно ввечері невідомі повідомили про закладену вибухівку в житлових будинках на вулиці Іцхака Рабіна. Після проведення перевірок правоохоронці небезпечних вибухових пристроїв не виявили.

В міліції також заявили, що підозрілий пакет, який виявили біля фунікулера в Одесі напередодні, теж не містив ніяких небезпечних пристроїв.

Правоохоронці нагадали, що за свідомо хибне повідомлення про небезпеку передбачене покарання згідно з Кримінальним кодексом.

«Вказані діяння караються позбавленням волі на строк від двох до шести років згідно частиною 1 статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності)», – йдеться в повідомленні.

Уже понад рік в Одесі регулярно стаються вибухи. Метою зловмисників найчастіше бувають офіси волонтерських центрів та інших проукраїнських організацій, іноді військові частини. Хибні повідомлення про замінування теж непоодинокі.

XS
SM
MD
LG