Доступність посилання

ТОП новини

У зоні АТО – затишшя, але йому передували поодинокі обстріли – прес-центр


Прес-центр АТО повідомляє про затишшя у зоні бойових дій на сході України вранці у суботу, 26 вересня. Водночас, за даними зведення, до опівночі бойовики напередодні здійснили кілька поодиноких обстрілів.

«Так, о 18:35 ворожий снайпер вів вогонь по нашому опорному пункту в селищі Зайцеве. А близько 21-ї години, знову ж таки, в районі селища Зайцеве бойовики били по силах АТО з гранатомета і стрілецької зброї», – інформують у прес-центрі АТО.

«О 21-й годині найманці також застосовували стрілецьку зброю неподалік Троїцького. А майже о 22-й годині з автоматичних гранатометів злочинці били в напрямку наших опорних пунктів у Ленінському і Кірове», – йдеться у зведенні.

У штабі АТО звинувачують сепаратистів у провокуванні українських військових на вогонь. Всього, за даними прес-центру АТО, упродовж пʼятниці, 25 вересня, бойовики 4 рази цілеспрямовано обстрілювали українські підрозділи, ще 4 рази відкривали провокативний вогонь на тимчасово окупованій території. Усі випадки порушення перемир’я зафіксовані на Артемівському напрямку.

Бойовики на своїх сайтах звинувачують у провокаціях українських військових.

XS
SM
MD
LG