Доступність посилання

ТОП новини

Під Сімферополем поліція проводить обшуки


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Село Чистеньке під Сімферополем від ранку 28 вересня перебуває в оточенні збройних силовиків, поліція перевіряє кожен будинок, двори і сараї в пошуках підозрюваного у вбивстві медиків у Сімферополі.

Як повідомили проекту Радіо Свобода «Крим.Реалії» місцеві жителі, побудинковий обхід супроводжується також перевіркою документів. Автомобілі, що заїжджають чи виїжджають із села ретельно оглядають озброєні силовики.

Співробітники російської поліції пояснюють такі заходи нападом на пункт «швидкої допомоги» в Сімферополі, внаслідок якого загинули двоє медиків, ще двоє поранені. За версією правоохоронців, підозрюваний може переховуватися недалеко від Чистенького.

У селі також посилено охороняють соціальні об’єкти – школу, фельдшерський пункт, дитячий садок. Головними вулицями села через кожні 100-200 метрів стоять блокпости з числа бійців спецпідрозділів.

За словами місцевих жителів, силовики прочісують найближчий ліс й околиці села, оглядають покинуті будинки і недобудови, опитують жителів.

«Зараз вся поліція піднята на ноги, один з районів республіки оточений повністю. Всі сили правопорядку, включаючи народне ополчення, несуть охорону, всі залучені до патрулювання. Я впевнений, що ми знайдемо цього негідника. Такі речі повинні присікатися дуже жорстко і на очах у всіх людей», – заявив російський глава Криму Сергій Аксьонов.

Раніше «Крим.Реалії» повідомляли про скупчення озброєних силовиків у Чистенькому.

26 вересня після збройного нападу на пункт «швидкої допомоги» в Сімферополі, поліція оголосила план «перехоплення». Силовики заявили, що розшукують за підозрою в нападі жителя Сімферополя Бекіра Небієва, 1960 року народження.

XS
SM
MD
LG