Доступність посилання

ТОП новини

В Приморському суді Одеси шукали вибухівку – не знайшли


Одеське обласне управління міліції повідомляє про неправдиве повідомлення, залишене невідомим, щодо замінування в п’ятницю приміщення Приморського суду Одеси, передає сайт МВС.

«Сьогодні, 2 жовтня, о 14 годині 35 хвилин на спецлінію «102» надійшло повідомлення від чоловіка про те, що за адресою вулиця Балківська, 33, де розташований Приморський районний суд, закладена бомба. Приміщення та прилегла територія Приморського районного суду були обстежені фахівцями вибухотехнічної служби…У результаті ніяких вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних речовин не виявлено», – йдеться в повідомленні.

Як зазначили правоохоронці, на час обшуку довелося евакуювати близько 70 працівників установи. Суд уже відновив роботу в звичайному режимі.

У міліції нагадали, що за свідомо неправдиве повідомлення про небезпеку за Кримінальним кодексом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі від двох до шести років.

За останній рік в Одесі почастішали випадки вибухів, влаштованих зловмисниками. Останній такий стався 27 вересня біля будівлі СБУ.

XS
SM
MD
LG