Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ: суд дозволив затримати жінку-водія, з вини якої у ДТП загинув співак Ларсон


Сергій Ларькін
Сергій Ларькін

Шевченківський райсуд Києва задовольнив погоджене з прокурором клопотання слідчого і дав дозвіл на затримання підозрюваної у вчиненні ДТП, внаслідок якої загинув музикант і волонтер Сергій Ларькін, повідомляє Генеральна прокуратура.

«Дозволити затримати підозрювану С. з метою її приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – йдеться в ухвалі суду, яку цитує ГПУ.

Як додали у відомстві, на даний час жінку-водія оголосили в розшук. «У зв’язку з тим, що вказана особа не з’являлася до слідчого, їй направлено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

ДТП сталася 17 вересня. За даними правоохоронців, жінка, перебуваючи за кермом автомобіля Cadillac Escalade і порушуючи правила дорожнього руху, не пропустила зустрічний транспорт і, як наслідок, скоїла наїзд на мотоцикліста. Постраждалим виявився 37-річний український музикант Сергій Ларькін, який від отриманих травм 26 вересня помер у лікарні.

XS
SM
MD
LG